Interesant, presedintele Farului, Gheorghe Bosinceanu, a declarat ieri ca, dupa eliminarea macedonenilor de la Pobeda Prilep, obiectivul "constantenilor" in aceasta campanie de Intertoto este trecerea de bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv si de francezii de la Auxerre. "Acum vrem sa trecem si de Lokomotiv si de Auxerre. Daca tot nu am reusit sa prindem UEFA prin campionat sau prin Cupa, speram sa o facem prin Intertoto", a precizat Gheorghe Bosinceanu.

"Sunt satisfacut de rezultatul cu Pobeda, pentru ca, in asemenea partide, scorul final conteaza cel mai mult. La asta ne-am gandit cand am pornit in Intertoto. In plus, este si o parte a pregatirii noastre pentru campionat, ca sa nu spun ca nu ne-am supara daca am ajunge in turul doi preliminar al Cupei UEFA", a tinut sa adauge si antrenorul sarb al gruparii constantene, Momcilo Vukotic.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.