Nimic nu este limpede in curtea ros-albilor, decat venirea antrenorului Mircea Rednic si plecarea unor jucatori importanti ca Florentin Petre, Barcauan, Cristi si Vladut Munteanu.

Lotul dinamovist se reuneste astazi, cand e programata si vizita medicala. In afara instalarii pe banca tehnica a lui Mircea Rednic, nimic nu este clar.

"Puriul" s-a intalnit ieri cu conducatorii clubului pentru a le prezenta lista cu fotbalistii pe care intentioneaza sa se bazeze. "La reunire vor fi prezenti toti jucatorii aflati sub contract cu Dinamo. Vor fi 26 sau chiar mai multi. Vor fi si cei care au spus ca nu vor mai ramane daca vin eu la Dinamo", ne-a spus ieri Rednic.

Cel mai descoperit post este cel de portar. Lui Cristi Munteanu i s-a comunicat ca nu mai e nevoie de el, Gaev a plecat inainte de terminarea campionatului si nu s-a mai intors, singurul care a mai ramas fiind Matache. "Voi aduce cu siguranta un portar de echipa nationala din strainatate (n.r. - se pare ca e vorba de lituanianul Zydrunas Karcemarskas), un fundas si un mijlocas de banda, care pot evolua si pe dreapta, si pe stanga", a mai afirmat "Puriul".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.