Inaintea mansei retur a barajului cu Norvegia (30-29 pentru nordici in prima mansa), contand pentru calificarea la Campionatul Mondial din Germania, din 2007, la nationala masculina de handbal se petrec evenimente ciudate.

Invocand Regulamentul de Ordine Interioara, antrenorul Lucian Rasnita l-a scos din lot pe Rudi Stanescu, cel mai bun portar roman din ultimii ani, care isi adusese in cantonamentul de la Poiana Brasov sotia si copilul! Conform ProSport, selectionerul i-a comunicat goalkeeper-ului constantean ca incalca unul din principiile impuse la lot si l-a trimis acasa! "Antrenorul mi-a cerut sa parasesc lotul. Imi pare rau pentru situatia creata, am gresit si imi cer scuze. Le urez multa bafta colegilor la partida de la Stavanger. Inca ne putem califica!", a declarat educat Rudi Stanescu.

Iacob si Baiceanu au refuzat nationala!

"Nu a fost nici un incident. Rudi are niste probleme personale si nu putem sa i le rezolvam la echipa nationala. Ne trebuie jucatori preocupati pentru jocul cu Norvegia. Nu putem sa stricam atmosfera inaintea unui meci atat de important. Am considerat ca trebuie sa-l las sa se linisteasca. Nu puteam sa continuam asa, dar asta nu inseamna ca pe viitor nu poate fi rechemat la lot", a sustinut Rasnita, care a conchis: "Din punct de vedere sportiv, jos palaria pentru Rudi cum se antreneaza. Problemele care il macina sunt insa mai determinante decat un antrenament". Stanescu a fost deja inlocuit cu Mihai Popescu, coechipierul sau de la HCM Constanta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.