Timisoara s-a batut cu pumnii in piept totata saptamana ca va face meciul vietii cu Dinamo, pentru ca ieri, pe teren, sa capoteze lamentabil. De aceasta lipsa de vlaga a gazdelor au profitat bucurestenii, care au prins, cu un 0-0 insipid, ultimul tren spre Europa.

Incurajata frenetic de peste 20.000 de spectatori, Poli s-a "fastacit" in fata rivalei de moarte, lasandu-i pe "caini" sa alerge bezmetici tot meciul dupa un balon care se incapatana sa evite cele doua suprafete de pedeapsa. Simtind probabil slabiciunile adversarilor, banatenii nu s-au chinuit sa pericliteze serios buturile bucurestenilor, intr-un intreg joc doar Soporan (84) tragand un sut sanatos pe poarta, parat, insa, de Matache.

Aproape de razboi civil la eliminarea lui Cristi Munteanu

Eliminarile lui Cr. Munteanu (53) - numai jandarmii l-au aparat pe Corpodean de furia "ros-albilor" - respectiv S. Radoi (81) au avut doar darul de a "colora" o intalnire urata precum intreaga evolutie din retur a celor doua combatante.

Astfel, Dinamo (cu Florin Marin si Florentin Petre la ultimul meci pentru echipa din sos. Stefan cel Mare), lidera la finalul sezonului de toamna, a obtinut, pe ultima suta de metri, niste bilete mototolite de Cupa UEFA, in timp ce Timisoara se vede pusa in penibila ipostaza de a boci dupa caruta de bani investiti intr-un lot pestrit de practicanti ai fotbalului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.