UTA Arad, formatie care retrogradase in Divizia C la finalul acestui campionat, dupa 61 de ani, va reveni in prima liga din sezonul urmator, dupa ce autoritatile locale au ajuns la o intelegere cu Marius Vizer, patronul echipei Liberty Salonta.

Potrivit primarului Aradului, Gheorghe Falca, intelegerea dintre cele doua echipe a fost parafata la sediul LPF. "Am semnat documentele prin care UTA va juca in primul esalon. In urmatoarele zile se va definitiva partea juridica, urmand sa finalizam ultimele amanunte pentru reusita proiectului".

Vizer a precizat ca, in virtutea bunelor relatii de prietenie cu fostul presedinte al UTA-ei, Sandu Ion, a acceptat ca cele doua grupari sa fuzioneze si sa evolueze pe scena primei ligi. Vizer a dat asigurari ca orasul Arad se poate pregati de primul esalon. Bosul lui Liberty va primi, se pare, 700.000 de euro, pentru aceasta tranzactie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.