Alin Stoica pune despartirea sa de gruparea de pe Bega pe seama unor declaratii facute de catre directorul general al clubului, pe care le considera false. "Vreau sa stie lumea de ce am plecat de la Timisoara". Asta a spus ieri Alin Stoica. El pune totul pe seama lui Ion Craciunescu, si crede ca practic acesta l-a obligat sa duca la capat memoriul.

Devenit de marti jucator fara angajament, Alin Stoica a dorit sa explice motivele care l-au determinat sa paraseasca echipa de pe Bega. "Vreau sa zic adevarul. Eu am depus acel memoriu din cauza lui Ion Craciunescu!", a afirmat mijlocasul. Apoi Stoica a subliniat: "Exact in urma cu o luna si jumatate, m-am intalnit cu el la hotelul Boavista. Mi-a spus sa rupem contractul de atunci, ca oricum nu imi voi lua banii. Mi-a mai zis ca eu trebuia sa vin la Timisoara si sa joc pe gratis".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.