Poli Timisoara, Hajduk Kula si o selectionata a Ligii condusa de Cosmin Olaroiu joaca astazi intr-un triunghiular amical

Pauza de campionat pe care a impus-o turneul echipei nationale in SUA a oferit oportunitatea disputarii unui turneu amical la Timisoara.

Astfel, LPF organizeaza astazi un triunghiular in care se vor disputa, incepand cu ora 16:00, trei partide a cate 45 de minute, Poli Timisoara, Hajduk Kula si selectionata Ligii urmand sa joace intre ele cate un meci. Formatia Hajduk Kula este o mai veche cunostinta a alb-violetilor, impotriva ei timisorenii jucand asta iarna un meci amical in Cipru.

Selectionata Ligii il are ca antrenor principal pe Cosmin Olaroiu si ca "secund" pe asistentul acestuia de la Steaua, Catalin Necula. Gandita ca o pepiniera secundara pentru nationala lui Piturca, dupa cea de tineret, in formatia lui Oli apar nume care la un moment dat s-au aflat in circuitul nationalei, sau care s-ar putea afla.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.