Dupa esecul cu Uruguayul, reprezentativa de fotbal a Romaniei si-a mutat cartierul general la Chicago, oras in care locuiesc 200.000 de romani si unde, simbata, tricolorii vor disputa meciurile amicale cu Irlanda de Nord (ora 4.00 la Bucuresti) si Columbia (ora 22.30). Elevii lui Victor Piturca au ajuns la hotelul Wyndham in jurul orei 20.00 (ora 4.00 la Bucuresti), fiind asteptati de aproximativ 15 suporteri, dornici sa obtina mult visatul autograf al lui Mutu&Co.

Suporteri dezamagiti

Imbracati in echipamentul nationalei sau al echipelor de club din Romania, fanii au sperat ca vor avea ocazia sa stea de vorba macar pentru un minut cu idolii lor.

Nimic mai dificil. Si asta pentru ca atit fotbalistii, cit si conducerea echipei i-au ignorat complet. Ba mai mult, in vreme ce jucatorii s-au grabit sa intre in hotel, autoritatile au avut grija "sa elibereze" zona. ,,Daca treaba asta s-ar fi intimplat in Romania, nu era nimic neobisnuit, dar tinind cont de faptul ca eram niste suporteri ai nationalei in Chicago, ne-am gindit ca pina la urma cu cineva vom schimba si noi doua-trei cuvinte. Nu a fost deloc asa. Seriful, care a escortat autocarul fotbalistilor romani, si doi membri ai securitatii hoteliere aveau grija ca cei neinvitati sa nu deranjeze 'vedetele>> nationalei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.