Finala Ligii Campionilor, pierduta in fata danezelor de la Viborg, a insemnat ultimul meci in tricoul formatiei slovene Krim Ljubljana pentru cel mai bun portar din lume in handbalul feminin. Dupa sase ani petrecuti in strainatate, Luminita Hutupan va evolua in sezonul viitor in campionatul Romaniei. Castigatoare in trei randuri a Ligii Campionilor, Luminita Hutupan-Dinu a fost dorita pentru inca un an la Krim, club care i-a oferit un contract mai bun decat in sezonul precedent.

"Am plans ca plec de la Krim, unde am obtinut cele mai frumoase rezultate ale carierei mele, dar simt nevoia sa ma intorc in Romania. Mi-am facut o casa la Ramnicu Valcea, vreau sa fiu mai aproape de socri si de frati", ne-a declarat Hutupan. Din tara, de serviciile ei s-au interesat cele mai bune echipe, Oltchim Ramnicu Valcea si Rulmentul Brasov, recent castigatoare a Challenge Cup, fiecare facandu-i cate o oferta consistenta, dar sportiva nu a dat inca un raspuns.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.