Duminica, de la ora 17.00, in direct la TVR 1, Sportul Studentesc si Steaua se intalnesc in Regie, intr-o partida ce s-ar putea dovedi decisiva in lupta pentru titlul de campioana. Tocmai de aceea, Olaroiu a spus, ieri, ca echipa sa trebuie sa castige aceasta partida, indiferent de situatie. "Ne gandim doar la victorie pentru a ne mari avansul in fata Sportului si a Rapidului, in cazul in care acestia se impiedica la Cluj. Oricum, Sportul nu si-a propus sa ia campionatul. Nu o sa fie o tragedie daca rateaza castigarea titlului", a spus tehnicianul "ros-albastrilor".

Acesta s-a referit si la problema arbitrajului. "S-au facut greseli si in favoarea Sportului si nu s-a spus nimic. La meciul cu CFR Cluj, a existat o faza la interventia asupra lui Tilinca si numai despre asta s-a vorbit. Mai aveam putin si vedeam faza si la meteo. Nimeni nu a facut scandal cand s-a gresit impotriva Stelei", a comentat Olaroiu, care a recunoscut ca a preferat sa vada finala Ligii Campionilor decat prelungirile Cupei Romaniei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.