“Studentii” au invins greu pe terenul Bacaului, dar obiectivul a fost atins. Trupa lui Multescu se mentine in lupta cu Steaua si cu Rapid pentru titlu.

Antrenorul Sportului, Gigi Multescu, a rasuflat usurat la final. "Meciul nu a fost spectaculos si nici nu avea cum, pentru ca terenul de la Bacau este sub nivelul Diviziei B. Ei s-au aglomerat in prima parte a jocului si ne-a fost mai greu. Noi am gasit rar drumul spre poarta, din lipsa de precizie si din cauza starii terenului. Este un rezultat just. As vrea sa vad miercuri cum joaca Bacaul cu Steaua si daca isi vor da sufletul asa cum au facut-o cu noi", a punctat Multescu.

Acesta s-a referit si la penalty-ul din care echipa sa a egalat, faza considerata dubioasa de gazde. "Nu stiu daca a fost penalty la Mazilu, ca eu eram la 70 de metri distanta. Totusi, Robert Dumitru este un arbitru care nu ne iubeste, asa ca sunt sigur ca a fost "11 metri"", a subliniat tehnicianul Sportului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.