Antrenorul formatiei Steaua, Cosmin Olaroiu, a declarat, vineri, ntr-o conferinta de presa, ca mijlocasul Mirel Radoi si-a reluat antrenamentele, dupa accidentarea de la meciul cu Gloria Bistrita

"Radoi a inceput sa se antreneze urmand un program special si sper sa-l avem cat mai curand in echipa. Nu depinde de mine daca va juca cu Sportul sau nu, ci de starea lui si de ce spun medicii. Este un caracter puternic si trece peste orice problema fizica, a jucat de multe ori cu infiltratii. Este de admirat ca nu a dorit sa fie menajat niciodata. M-a rugat sa nu il menajez si a cerut sa joace meci de meci", a spus Olaroiu.

Radoi este in pericol de a pierde si turneul nationalei din SUA, programat intre 21 si 29 mai.

Tehnicianul stelist a mentionat ca atacantul Daniel Oprita este apt de joc. "Cei care vor intra in locul absentilor trebuie sa demonstreze ca sunt la fel de buni. Orice fotbalist care nu joaca crede ca antrenorul il nedreptateste si ca el este mai bun decat celalalt. Acum cand joaca trebuie sa o si demonstreze", a adaugat Olaroiu.

Referitor la suspendarea de doua etape pe care atacantul Victoras, Iacob a primit-o ca urmare a incidentelor de la partida cu Gloria Bistrita, cand l-a lovit pe portarul echipei ardelene, Calin Albut, si a mimat ca il calca pe cap pe fundasul Alin Rus, Olaroiu a spus: "Toata lumea vazut cum Iacob a mimat ca-l calca pe cap pe Rus, dar nu a spus nimeni cand Negrean l-a lovit cu pumnul pe Radoi. Iacob nu este un jucator brutal si nici recidivist. As fi avut nevoie de el duminica si ar fi jucat daca nu era suspendat. S-a uitat faptul ca Iacob a intrat la cinci saptamani dupa fractura de clavicula si nu a fost la potentialul maxim", a incheiat "Oli".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.