Dinamo s-a indepartat de titlul de campioana sub comanda lui Florin Marin si principala preocupare a conducatorilor a devenit numirea unui antrenor de viitor. Malesani, fostul tehnician al lui Adi Mutu la Verona, s-ar afla deja in tratative cu oficialii dinamovisti.

"In curand va avea loc sedinta Consiliului de Administratie pentru a se lamuri si problema antrenorului. Nu vedeti ca un actionar il vrea pe Lucescu jr., altul pe Ioan Andone si asa mai departe? Trebuie sa se ajunga la un numitor comun. Nu va pot spune daca va fi numit un tehnician roman sau unul strain. La Dinamo e posibil orice, inclusiv numirea italianului Alberto Malesani", a spus Buduru . "La vara pleaca foarte multi jucatori, echipa va fi reconstruita din temelii si e obligatoriu sa numim mai intai un antrenor. El va intocmi o lista cu fotbalistii pe care si-i doreste in lot, iar conducatorii vor incerca sa-i achizitioneze. Sunt destule probleme la club, dar numirea unui tehnician le-ar rezolva", crede oficialul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.