Divizia A propune un final incandescent. Inaintea ultimelor cinci etape, in varful clasamentului patru echipe sunt despartite de doar trei puncte.

Steaua, Rapid, Sportul si Dinamo sunt gata sa apeleze la orice mijloace pentru a castiga titlul de campioana.

Primele declaratii ale rapidistilor de la finalul partidei castigate cu Steaua, date atunci cand inca nici nu li se uscase transpiratia de pe tricouri, au vizat eventuala implicare in meciuri strategice a rivalilor lor din Ghencea.

Oficialii gruparii de la Podul Grant au acuzat partida Stelei cu Farul, castigata de ros-albastri cu 3-0. La finalul sezonului trecut, intr-o situatie asemanatoare, cand se afla in pierdere dramatica de viteza, formatia din Ghencea a castigat ultimele trei meciuri ale campionatului si, odata cu acestea, titlul de campioana. Asupra corectitudinii acestor jocuri, ca si asupra celor ale contracandidatei sale de atunci, Dinamo, au planat insa mai multe suspiciuni. Steaua si Rapid par cele mai indreptatite sa spere la titlu, programul avantajandu-i pe giulesteni, care, chiar daca vor intalni aproape aceleasi echipe ca si Steaua, vor avea de disputat trei meciuri acasa si doua in deplasare.

De asemenea, rapidistii sunt mai buni si in intalnirile directe (0-0 si 2-0), fiindu-le suficient sa termine la egalitate cu elevii lui Oli pentru a cuceri titlul. Singurele jocuri in care s-ar putea incurca giulestenii par a fi cel cu CFR de la Cluj si cel de acasa cu Sportul. Steaua are insa doua restante, cu Pandurii si Bacau, care, teoretic, n-ar trebui sa-i puna probleme si sa o aduca la trei puncte peste Rapid, in rest partide dificile fiind doar cu imprevizibila Gloria, la Bistrita, acasa cu CFR Cluj si in deplasare cu Sportul.

"Studentii" au avantajul ca vor juca atat cu Steaua, cat si cu Rapid, singura lor sansa la titlu fiind sa castige toate cele cinci partide ramase.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.