Formatia pregatita de Razvan Lucescu a dominat meciul din Copou si n-a dat niciun moment senzatia ca ar putea pierde partida. Caliti in confruntarile europene si profitand de experienta net superioara, giulestenii au inceput partida mai relaxati.
In primul sfert de ora al meciului, mijlocasii ieseni au pierdut lupta cu adversarii directi, iar cei care au fost mai amenintatori au fost oaspetii. Acesta a fost contextul in care s-a produs si deschiderea de scor, o pasa in adancime a lui Vali Badoi fiind prelungita "cu amabilitate" de Radu Ciobanu pana la Viorel Moldovan, care, singur cu portarul Branet, a indeplinit o simpla formalitate. Dupa cum elevii lui Razvan Lucescu au inceput sa impinga jocul spre poarta gazdelor, singurele ocazii de gol ale iesenilor au venit ca urmare a unor suturi de la distanta.

Bordeanu si Onut au zguduit "reduta" alb-visinie de la marginea careului mare. Cel care avea sa rupa echilibrul in primul mitan a fost insa centralul Cristi Balaj. Arbitrul din Baia Mare a dictat lovitura libera la un fault inexistent asupra lui Pancu, iar Badoi l-a executat pe Cristi Branet cu un sut la coltul scurt.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.