Presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe, considera ca meciul cu Dinamo nu este decisiv si ca echipa sa a pierdut orice sansa de a castiga actuala editie a Diviziei A. Totul poate fi doar o strategie. Declaratie strategica sau resemnare? Dupa ce la Targu Jiu echipa nu a reusit sa obtina decat o remiza alba, Dinu Gheorghe crede ca giulestenii isi pot lua adio de la titlu.

"Cu Pandurii am jucat slab. Nu meritam mai mult decat am obtinut si din pacate nu am reusit sa depasim momentul psihologic al eliminarii din Cupa UEFA. Cat despre partida cu Dinamo, nu cred ca este una decisiva. Noi ne luptam pentru a termina cat mai sus. Titlul este departe de noi, nu prea mai avem cum sa ne gandim la campionat in momentul asta, avand in vedere punctele care ne separa de primele doua locuri", a declarat "Vama". Oficialul giulestenilor nu a parut insa suparat din cauza acestei diferente: "Pana la urma, suntem la sase puncte distanta fata de Steaua, si nu de FC Vaslui".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.