Introdus pe teren in repriza secunda, mijlocasul Vasilica Cristocea a reusit sa aduca un punct pentru Steaua in ultimul minut de joc. Mijlocasul a fost in culmea fericirii dupa fluierul final, dar a recunoscut ca echipa sa a avut mare noroc. Transferat in Ghencea, in iarna, de la Farul, "Cristo" a fost vizibil emotionat la finalul jocului, fiind constient ca golul sau va cantari greu in ecuatia castigarii titlului.

PRO: Ai trait, in premiera, emotiile unui derby Dinamo - Steaua. Cum a fost?
CRISTOCEA: A fost exact asa cum ma asteptam: emotionant si frumos. Sper ca acesta sa nu fie ultimul derby din cariera mea si sa am parte de cat mai multe meciuri de acest gen de acum incolo.

PRO: Ai egalat in ultimul minut de joc...
CRISTOCEA: Sunt sigur ca gratie acestui gol am reusit sa cuceresc inimile suporterilor stelisti. Nu vreau sa ma opresc aici. Sper sa dau cat mai multe goluri de acum incolo.

PRO: Merita Steaua acest punct?
CRISTOCEA: Norocul si-a intors fata spre noi si astfel am reusit sa obtinem un punct in prelungiri. Totusi eu cred ca meritam chiar sa invingem, fiindca am dominat jocul.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.