Dupa ce a anuntat la finalul meciului cu CFR Cluj (2-2) ca demisioneaza de la Poli, "Regele" a revenit ieri asupra deciziei si a condus antrenamentul lui "Chelsea" din Banat! "Raman, dar pe Alin Stoica si pe Caramarin sa nu-i mai vad in lot", a hotarat ieri Gica.

Bomba! Soc! Uluire! Gica Hagi a anuntat sambata seara, la conferinta de presa de dupa meciul cu CFR Cluj, ca isi da demisia. Aproape inexplicabil, fara prea multe bla-bla-uri, vorba lui Razvan Lucescu!

"Sunt deceptionat. Totusi, jucatorii care au intrat in a doua repriza merita felicitati. Cred ca e mai bine pentru Timisoara ca eu sa-mi intrerup activitatea aici si poate si in Romania. Cred ca sunt eu acel ceva la club care nu convine unora. Am muncit toata viata, am dat totul si nu vreau ca numele meu sa fie tarat in mizerie", a spus Hagi.

Vorbele lui au lovit in moalele capului. Care mizerie? Care complot? Arbitrajul in meciul care tocmai se incheiase fusese aproape perfect.

Fotbalistii "murisera" pe teren. Marian Iancu, patronul care-si conduce echipa din arest, pusese placa de mai multe ori: "Hagi e antrenorul nostru mult timp de acum incolo!" Ceva nu se leaga... Poate unii dintre elevii sai sa fi miscat in front? Cine stie?

"Regele" a tinut sa multumeasca publicului timisorean si i-a transmis un mesaj presedintelui Marian Iancu, incarcerat saptamana trecuta in dosarul RAFO: "Multumesc omului care ne-a sustinut si ne sustine in continuare, cu toate ca trece prin momente grele. Pe aceasta cale ii transmit ca-mi pare rau, dar in sinea mea cred ca fac un bine Timisoarei daca plec acum". Hagi si-a incheiat brusc discursul, parasind conferinta de presa fara a raspunde la vreo in-trebare. Si cate erau de pus!

Vine Iordanescu? Sau Panduru? Ramane Gica?

Imediat dupa ce Hagi a facut anuntul care a taiat respiratia tuturor, au inceput sa curga zvonurile. ""Regele" si-a dat demisia doar verbal, intr-o declaratie-blitz, insa exista mari sanse ca el sa isi schimbe decizia", a spus vicepresedintele Emil Rosianu. Nu ar fi fost o noutate pentru Gica, asa cum a facut in dese randuri la echipele la care a antrenat, in urma discutiilor punctuale cu sefii cluburilor. "Nu se mai suceste. Echipa nu face performanta, iar viitorul ei este in mare nesiguranta, patronul Marian Iancu fiind la inchisoare", explicau scepticii, care anuntau deja revenirea pe banca a lui Basarab Panduru si, de asemenea, aduceau in discutie numele lui Anghel Iordanescu, fostul selectioner, acum liber de contract.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.