Centralul Luis Medina Cantalejo a trecut cu vederea doua infractiuni in careu, stelistul Cristea si rapidistul Buga fiind cei faultati. "Ni s-au refuzat doua lovituri de la 11 metri. Cred ca a fost viciere de rezultat, pentru ca la 1-0 altfel stateau lucrurile", a spus atacantul giulestean Daniel Niculae dupa meciul de joi.

Adevarul este ca doar unul se impunea cu adevarat. Cel din minutul 56, cand fundasul stelist Petre Marin l-a luat in brate pe Mugurel Buga. Faza ori nu a fost sesizata de centralul Luis Medina Cantalejo, ori arbitrul a considerat ca tinerea jucatorului ros-albastru a fost de scurta durata, iar rapidistul a exagerat caderea.

Nu poate fi trecuta cu vederea insa nici faza in care si stelistii trebuiau sa beneficieze de o lovitura de pedeapsa. in minutul 9, atacantul Andrei Cristea a facut o preluare inspre exteriorul careului, iar capitanul alb-visiniilor, Vasile Maftei, l-a lovit din imprudenta peste picior, stelistul trantindu-se la pamant. Desi era extrem de bine plasat, Cantalejo a preferat sa lase jocul sa continue.

Daca luam in considerare ca ambele echipe au fost frustrate de un penalty, putem spune ca spaniolul a fost impartial.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.