In Constanta circula, de cateva zile, un zvon conform caruia Farul nu si-ar apara corect sansele in disputa cu Dinamo Bucuresti. Liderul galeriei "rechinilor", Sorin Mihailescu, a confirmat aceasta ipoteza, dar evita sa intre prea mult in detalii.

"Asa se aude, ca ar fi 5-6 insi care . Banuielile au aparut pentru ca Petre Buduru are niste aici, la Constanta, iar el a mai fost si presedinte la Farul. Sunt la noi in echipa jucatori care au venit pe filiera Buduru, cum ar fi Todoran sau Pascovici. Pe Lungu l-a ajutat tot el, cand era aici, la centrul de copii si juniori. De obicei nu iese fum fara foc, iar daca mai lasa de dorit si atitudinea lor, e clar", a spus Mihailescu.

Liderul galeriei constantene mai spune ca majoritatea suporterilor de pe Litoral ii considera mercenari pe unii jucatori ai Farului. Toata aceasta situatie nefavorabila fotbalului dobrogean poate fi schimbata printr-un singur gest: jucatorilor sa li se plateasca banii care li se cuvin inaintea meciului cu Dinamo.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.