Directorul executiv al ros-albilor, Cristi Borcea, a afirmat ca fostul impresar se va intoarce in “Groapa” dupa ce isi va rezolva problemele pentru care a fost sanctionat de Federatia Romana de Fotbal. Dinamo seamana foarte mult cu Gara de Nord. Venirile si plecarile in cadrul lotului, dar si in staff-ul administrativ se tin lant. Numai ca in “Groapa” nimic nu este programat. Totul are un iz de surpriza.

Dupa ce conducatorii ros-albilor s-au certat intre ei zile intregi, dupa care l-au dat afara pe Ioan Becali, acum, conform declaratiilor lui Cristi Borcea, readucerea fostului impresar in "Groapa" face parte din planurile de viitor ale bucurestenilor.

"Giovani Becali se va intoarce la Dinamo! Nu va mai fi director executiv, ci doar actionar. El a fost nevoit sa-si dea demisia, fiindca este implicat in scandalul cu transferurile. Nu a vrut sa strice si imaginea clubului. Dar sa stiti ca el este un razboinic si inima lui a ramas la Dinamo!", a declarat Borcea, prezent luni seara la emisiunea "Fanatik Show". Directorul executiv al ros-albilor a continuat apoi cu laudele la adresa fostului impresar. "Ioan Becali a facut mult bine fotbalului romanesc si in special clubului nostru. Datorita lui, la Dinamo joaca acum mai multi fotbalisti pe care i-am transferat in strainatate pentru aproximativ sase milioane de dolari si i-am adus inapoi gratis!", a spus Borcea.

"La noi, un singur jucator mai are clauza de reziliere stipulata in contract. E vorba de Claudiu Dragan, care este imprumutat la Jiul, iar orice formatie care vrea sa-l cumpere trebuie sa achite suma de 2,9 milioane de dolari", a mai dezvaluit oficialul bucurestenilor. Borcea a lasat sa se inteleaga ca singura sansa pentru Ion Marin de a ramane antrenor principal si din vara este sa castige campionatul. "La Dinamo lucrurile sunt clare. Orice tehnician are ca obiectiv castigarea titlului", a incheiat directorul executiv al "cainilor".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.