Impecabilul parcurs european al Rapidului in Europa nu se ragaseste sub nici o forma in campionat. Giulesenii de-abia au reusit un 1-1, la Mioveni, printr-un gol marcat de Viorel Moldovan in minutul 90 al jocului cu FC Arges!

0-0 cu Steaua, la Bucuresti si 1-1 cu Rapid, pe teren propriu, sunt rezultatele pitestenilor de la inceputul returului, iar daca tinem cont ca cei doi "granzi" au tranformat Cupa UEFA in propria "afacere", performata echipei lui Sorin Cartu este cu atat mai mare. Daniel Costescu, scapat de marcajul lui Maftei, a deschis scorul si pana la pauza nu am mai asistat decat la iesirile nervoase ale inexistentului Pancu. La reluare, Viorel Moldovan, Daniel Niculae si Mugurel Buga, tinuti in primul mitan pe banca de Razvan Lucescu, au aprins meciul, desi ocaziile acelorasi Costescu si Chita mai ridicau semne de intrebare.

Spre final insa, "visiniii" asediaza poarta lui Guso dar Moldovan, Rada si Niculae rateaza nonsalant. Minutele de prelungire ii apartin in totalitate lui Viorel Moldovan, care, dupa un lob incredibil, marcheaza cu un sut de la 11 metri, la colt, exact atunci cand trebuia!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.