Pe un teren bantuit de rabufnirile tarzii ale iernii si strans ca intr-o menghina de patima moldovenilor din tribune, pleiada de vedete a Timisoarei s-a sufocat, firesc, in primele minute.

Gavatorta a desenat perfect pentru Onofras, scapat singur cu Popa, dar ieseanul s-a fastacit ca un scolar, ratand lobul si ocazia de a-l infrunta pe "Rege". Dupa ce a salutat scurt, zambind, galeria din Copou, care-i scanda impatimita numele, Hagi s-a incruntat brusc. Ascultatori, jucatorii Timisoarei s-au conformat. Au rasturnat jocul in jumatatea adversa, Balace a centrat ideal, Mansour l-a ridiculizat pe capitanul moldovenilor, Onut, si a trimis cu capul in poarta ferecata de Branet (22).

S-a jucat, apoi, de la egal la egal, pe contre taioase, tocite in momentele esentiale de mormanele de noroi ce-au anulat permanent finetea gleznei lui Alin Stoica sau fantezia cehului Czernoch, au atacant rasat, debutant in fotbalul nostru. S-a terminat 1-0 in favoarea timisorenilor pentru ca asa a vrut Branet, portarul moldovenilor evitand de doua ori golul majorarii in situatie de unu la unu.

La Iasi s-a consemnat prima plecaciune in fata "Regelui". Timisoara nu glumeste. A pornit o cursa nebuna in lupta pentru titlul-minune!

Au vrut sa amane meciul

Presedintele iesenilor, Sorin Boca, a semnat protocolul in baza caruia suporterii care vor achizitiona bilete la meciurile de pe teren propriu ale echipei din Dealul Copoului vor avea posibilitatea sa viziteze unul dintre cele 12 muzee din Iasi!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.