Arsenal – Juventus este capul de afis din programul sferturilor de finala stabilite ieri la Paris. Altfel, Capello vrea la Madrid, dar pune multe conditii

Arsenal - Juventus este meciul-soc al sferturilor de finala din Liga Campionilor, dupa tragerea la sorti desfasurata ieri la Paris. Astfel, dupa ce au trecut, cu noroc, de Werder Bremen, elevii lui Fabio Capello, printre care se numara si romanul Adrian Mutu, vor trebui sa dea piept cu Arsenal, formatie care a reusit performanta sa nu primeasca gol in 180 de minute cu Real Madrid.

Barcelona si Milan, celelalte doua mari favorite la cucerirea trofeului, au avut mai mult noroc, urmind sa intilneasca adversari accesibili, Benfica, respectiv Lyon. Pe de alta parte, surprizele competitiei - Benfica, Villarreal si Lyon - nu au mai avut sansa la aceasta tragere la sorti, cum a fost cazul "submarinului galben" in precedenta runda. Astfel, cele trei formatii vor intilni echipe de top din Europa - Barcelona, Inter sau Ajax, respectiv AC Milan.

In alta ordine de idei, Fabio Capello, actualul antrenor al lui Juventus, este dat ca sigur succesor al lui Lopez Caro din urmatorul sezon, pe banca lui Real. Tehnicianul italian nu pare insa dispus sa vina oricum la Madrid, el punind o serie de conditii destul de dure, cea mai importanta fiind legata de plecarea unor jucatori: Ronaldo, Roberto Carlos, Ivan Helguera si Salgado. Printre fotbalistii doriti de Capello se numara Ibrahimovici, Adriano, Vieira si Gerrard. Pe de alta parte, tehnicianul italian ar urma sa aiba la Real un salariu cu cel putin un euro mai mare decit al celui mai bine platit jucator, fapt care i-ar asigura autoritatea necesara in vestiar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.