Iarna s-a intors, traiasca primavara! Din cauza ninsorilor abundente din ultimele ore si dupa ce au cerut de la Autoritatea Nationala de Meteorologie si Hidrologie o prognoza pentru urmatoarele doua zile, Liga Profesionista de Fotbal a decis ca startul returului Diviziei A sa se amane cu o saptamana! Mai hibernam putin!

Intrunit ieri dimineata, Comitetul de Urgenta al Ligii Profesioniste de Fotbal a hotarat, in unanimitate de voturi, in baza articolului 44, paragraful 1 din ROAF, sa amane startul returului Diviziei A. Prima etapa era programata in acest weekend, dar vremea nefavorabila a facut ca majoritatea terenurilor sa devina impracticabile. Dupa ce Dinamo a fost prima grupare care a solicitat oficial amanarea primei etape, mai multe cluburi din primul esalon au cerut sa se intarzie cu o saptamana debutul campionatului.

Totodata, perioada de transferari s-a prelungit pana cu 48 de ore inainte de disputarea primului meci din retur al fiecarei echipe.

Avantaj pentru Dinamo!

Dinamo a fost prima echipa care solicitat LPF amanarea inceperii returului din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. "Ros-albii" au mai avut insa un scop: sa-i asigure noului antrenor Ion Marin inca o saptamana de "coabitare" cu echipa!

De asemenea, Comitetul de Urgenta al Federatiei hotarase marti, dupa consultari cu sefii care se aflau in Cipru, amanarea startului returului diviziilor B si C din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Conform deciziei, etapa a 16-a a Diviziei B se va disputa la 11 martie, si nu la 4 martie cum era stabilit initial. De asemenea, etapa a 14-a a Diviziei C se va disputa la 17 martie, in loc de 10 martie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.