Miercuri a avut loc conferinta de presa a celor de la Heerenveen, cel care a vorbit fiind antrenorul Cristjian Verbeek. Acesta a afisat o figura relaxata, probabil resemnat dupa rezultatul din tur.

Totusi antrenorul olandez a mentionat ca va folosi cel mai bun 11 pe care il va avea la dispozitie. El a spus ca nu prea mai spera la o calificare, deoarece Steaua are o echipa mai buna. \"Avem zece la suta sanse de calificare. Doar daca Steaua va avea o zi proasta putem sa-i invingem. Sa speram ca vor dormi prost la noapte\" .

El a mentionat ca in fotbal se mai intampla si miracole, dar in acest caz incheierea partidei va da verdictul.

"Imi place ca Steaua joaca fotbal, ca vor sa marcheze, ca sunt ofensivi. Romanii au o echipa tehnica, creativa si jucatori de valoare precum Iacob, Radoi si doi fundasi centrali foarte puternici, care dau echilibru acestei formatii complexe. Imi mai place si numarul 16, Nicolita", a adaugat Verbeek.
Gertjan Verbeek a comparat Steaua cu Dinamo: "Vazand si Dinamo, si Steaua, cred ca Steaua are o echipa mai buna. Este o formatie tanara, cu mai multe posibilitati decat Dinamo. Oricum si cu Dinamo a fost greu. Am fost norocosi sa facem 0-0 in grupele Cupei UEFA", a spus tehnicianul olandez.

Intrebat cum va fi sa joace in fata a 50.000 de spectatori, Verbeek a precizat că va fi unl ucru bun pentru spectacol." "Avem jucatori cu experienta internationala si este frumos sa joci in fata unui public numeros. Ar fi extraordinar sa jucam, poate ultimul meci din Cupa UEFA, intr-o asemenea atmosfera. Jucatorii vor da totul", a concluzionat Verbeek.