Presedintele banatenilor spune ca este multumit de munca lui Hagi si spera ca Poli sa devina cea mai puternica echipa de fotbal din zona delimitata de Budapesta, Belgrad, Zagreb si vestul tarii.

Boss-ul lui Balkan Petroleum a acceptat ieri sa isi dezvaluie o parte din planurile pe care le are cu echipa-fanion a Banatului.

PRO: Cum vi se pare echipa dupa ce ati vazut-o la lucru?
IANCU: Gica Hagi a facut o treaba buna, incep sa se vada roadele muncii sale. in aceasta etapa, sunt multumit. E peste asteptarile mele. Sa nu uitam ca la echipa, cu tot cu juniori, am adus in aceasta iarna 14 jucatori. Hagi a reusit sa ii integreze pe nou-veniti. Mi-a placut formatia in ansamblu si viteza ei de joc. E o echipa mult mai ofensiva.

PRO: Din nou ati investit masiv in pauza competitionala.
IANCU: Cele 4,2 milioane de dolari investiti in transferuri in aceasta iarna sunt o suma serioasa, care impune respect si cere in acelasi timp performante. Eu insa nu sunt patron, ci doar un administrator ales si pot cere celor pe care ii reprezint si care finanteaza clubul sa creasca suma, daca va fi necesar.

PRO: Ati incheiat campania?
IANCU: Vom mai transfera jucatori. Suntem cu ochii pe tot ce misca in tara si afara, fotbalisti care au confirmat deja. ii avem in vedere pe Cocis, Mazilu, dar si pe altii.

PRO: Unde doriti sa ajungeti?
IANCU: Poli este o afacere. in perspectiva unui viitor parcurs european, ne gandim la aspectul financiar, iar aducerea lui Gica Hagi a atras multa atentie si reclama clubului. Noi vrem ca Poli sa devina cel mai important centru fotbalistic din zona delimitata de Budapesta, Belgrad, Zagreb si judetele din vestul tarii. Multe centre de copii si juniori din tara se gandesc deja la Timisoara.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.