Desi a plecat din Romania pentru a scapa de frig, Cosmin Olaroiu nu are parte de o vreme prea prietenoasa in cantonamentul din Olanda, de la Mierlo. Pe o vreme destul de rece si umeda, principalul eveniment din timpul antrenamentelor Stelei a fost buza sparta a portarului Cernea, accidentat de Victoras Iacob, coechipier in timpul unui joc-scoala.

Portarul si-a continuat insa antrenamentul dupa interventia medicului. Programul "ros-albastrilor" in Olanda mai cuprinde un antrenament, astazi, lotul urmind sa plece marti la Heerenveen, unde vor efectua seara antrenamentul oficial.

Oli si-a spionat adversarii

Pina la intilnirea de miercuri seara (ora 20.15 , PRO TV) Cosmin Olaroiu, insotit de Mihai Stoica, si-a spionat pe viu viitorii adversari, care au invins la scor pe Vitesse, 4-1.

Dupa un turneu de pregatire fara victorie in Cipru, Rapid a echilibrat balanta rezultatelor in Elvetia. Simbata, giulestenii au inregistrat a treia victorie din tot atitea posibile, de aceasta data in fata divizionarei secunde FC Baulmes, la capatul unei partide in care rapidistii au fost la un pas sa se ia la bataie cu adversarii. Unicul gol al partidei i-a apartinut fundasului Gigon, care a punctat in propria poarta, cu zece minute inainte de final, la o pasa a lui Buga destinata lui Burdujan. Punind aspectul preponderent pe tactica, ultima parte a pregatirilor pentru meciul de miercuri (ora 19.00, TVR 1) contra Herthei Berlin (echipa care a remizat simbata, 1-1, la Wolfsburg) a avut darul de a-i aduce pe giulesteni in virf de forma.

Moldovan bate toba

La capitolul accidentari a "punctat" portarul Danut Coman, care i-a lasat locul in poarta debutantului Ebel Apula Bete. In ceea ce-l priveste pe Viorel Moldovan lucrurile sint clare, atacantul intentionind sa achizitioneze tobe si goarne pentru a-si sustine coechipierii din tribune.