Mirel Radoi a sustinut ieri la stadionul din Ghencea o conferinta de presa prin care a anuntat ca regreta conflictul izbucnit inaintea jocului cu Olanda, de la Rotterdam, intre el si Piturca si ca spera sa revina la prima reprezentativa. Atunci, Radoi parasea cantonamentul nationalei invocand o accidentare. Desi a spus ca a primit acceptul lui Piti, acesta din urma a negat si a decis sa il suspende de la echipa tricolora pe jucator.

La intalnirea cu reprezentantii mass-media care s-a desfasurat de la ora 11.40 a participat si Gigi Becali, nasul fotbalistului si in acelasi timp mediatorul acestui conflict izbucnit in luna mai a anului trecut. "Esti mai tare ca nasu' Mircea Sandu, cati jurnalisti au venit pentru tine!", a exclamat finantatorul 'ros-albastrilor" la vederea celor prezenti in sala. "Imi pare rau ca am fost in polemica cu Piturca, antrenorul care m-a adus la Steaua si alaturi de care am lucrat 4 ani. Nu am crezut ca se va ajunge pana aici, intr-un asemenea punct culminant si sper ca lucrurile sa revina la normal. Ar fi trebuit insa sa port o discutie intre patru ochi cu selectionerul, si nu prin intermediul presei", si-a inceput Radoi discursul.

Capitanul din Ghencea considera ca acest pas ar fi trebuit sa fie facut de mult: "Ceea ce fac azi ar fi trebuit sa se petreaca cu mult timp in urma, mai ales pentru linistea mea sufleteasca. A fost un orgoliu dus la extreme, care nu mi-a facut bine, dar nu am fost influentat de nimeni. Intr-o relatie de genul jucator-tehnician niciodata primul nu are dreptate, indiferent de situatie. Acest pas facut de mine nu inseamna ca voi fi convocat automat. Simt lipsa atmosferei de la lot, insa totul depinde de evolutiile mele pentru a fi convocat", a completat Mirel.

"Am dat dovada de orgoliu prostesc"

Imediat a luat cuvantul Gigi Becali. "Sper ca declaratiile sa fie pe placul lui Piti, care se uita acum la televizor - Hai salut Piti! - si ne vede in direct si care a vrut sa dea un exemplu de disciplina la prima reprezentativa. Desi antrenorul are painea si cutitul, lucrurile nu stau chiar asa si si-a dat si Piturca seama pentru ca a vazut ca presa este de partea lui Mirel Radoi. Situatia insa devenea penibila si sper ca selectionerul a inteles ca acest conflict trebuie sa se incheie aici", a spus la randul sau latifundiarul din Pipera, care a ramas la parerea ca din aceasta disputa cel care avea de pierdut era numai Victor Piturca.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.