Un sofer neatent era sa decimeze lotul lui Dorinel Munteanu, trecand cu masina razant pe langa Milosevic, turcas, Bruncevic si Balint.
Era ora 11:00, iar "ceferistii" se pregateau de a doua "portie" de alergare pe ziua de ieri. Imediat ce au coborat din autocarul ce i-a dus de la hotel pana la inceputul pantei de pe Runc, Munti si-a adunat elevii in jurul sau pentru a le explica ce aveau de facut. Cum sedinta ad-hoc se desfasura chiar intr-o curba cu vizibilitate redusa, grupul de jucatori n-a fost observat de un taximetrist cu o Dacia Solenza ce venea spre ei.

"Sariti ba, ca asta da peste noi!", a strigat catre colegii din spate Coroian, care a observat primul masina. Incidentul a inflamat spiritele, mai ales printre cei care erau mai-mai sa fie loviti, incat unii dintre fotbalisti au fost pe punctul de a-l da jos pe sofer pentru a-i aplica o corectie. "Ma, fii mai atent, ca ne omori!", i-a strigat si Dorinel acestuia. Jucatorii au ascultat rapid indemnul lui Munti, soferul scapand in cele din urma doar cu cateva mustrari. Ca masura de precautie, Dorinel i-a pus mai apoi pe masorii Adi Muresan si Eugen Jascau sa se asigure ca nici o alta masina nu va deranja programul de pregatire al echipei.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.