Primul cap care a cazut la Al-Ittihad dupa infrangerea la loviturile de departajare suferita in sferturile de finala ale Cupei Coroanei Printului a fost cel al antrenorului de portari Dumitru Moraru!

Pana la Cupa Coroanei Printului, Anghel Iordanescu era "seic" in Arabia Saudita. Lumea se afla la picioarele lui. Un singur esec, insa, 1-1 si 3-5 dupa penalty-uri cu Al-Ahly, in "sferturile" competitiei amintite, a tulburat serios apele.

S-a vorbit de demiterea Generalului, insa, cel putin deocamdata, a fost sacrificat Tete Moraru, tehnicianul care pregatea portarii gruparii saudite. Oficialii lui Al-Ittihad i-ar fi reprosat lui Moraru prestatia goalkeeperului Mabrouk Zaid, titular in nationala Arabiei Saudite, calificata la Mondialul din Germania.

In locul fostului portar al selectionatei "tricolore", Iordanescu a fost nevoit sa coopteze in staff un algerian care se ocupa de portarii de la echipa a doua, al carei "principal" e Costica Stefanescu. Secunzii lui Iordanescu au ramas Grigore Sichitiu si Ilie Stan. In contextul in care patronul echipei revine, dupa vacanta, abia maine in Arabia Saudita, nici situatia celorlalti patru romani nu e limpede. Sigur este ca, in cele din urma, transferul lui Daniel Pancu (Besiktas) nu mai e de actualitate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.