Centralul poreclit “Brad Pitt” a primit oferte de la Ploiesti si Constanta.

Arbitrul Alexandru Tudor este pe punctul de a se muta din Bucuresti in provincie. Scopul, chiar nedeclarat, este delegarea la partide dintre gruparile din Capitala si cele din provincie.

La ora actuala, regulamentul nu-i permite sa conduca astfel de meciuri, el avand posibilitatea sa oficieze la jocurile formatiilor bucu-restene doar cand se intalnesc intre ele. Surse din lumea arbitrajului ne-au precizat ca "Brad Pitt" ar fi primit pro-puneri de la AJF Prahova, mai ales ca judetul respectiv nu are nici un central care sa arbitreze la primul esalon, ci doar doi asistenti (Nica si Cringasu).

Alexandru Tudor ne-a confirmat aceasta varianta si a completat: "Intentionez sa ma mut cu locuinta din Bucuresti pentru ca m-am saturat de aglomeratia de aici. Mai am o oferta si de la Constanta, iar mie imi place foarte mult marea", ne-a spus razand arbitrul FIFA.

CCA a analizat fazele litigioase de la meciul Farul - CFR Cluj, arbitrat de Alexandru Tudor. Comisia a decis ca Tudor sa fie retinut de la delegari, dar nu a precizat perioada pentru care este aplicata pedeapsa.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.