Gigi Becali a declarat ca Steaua a ajuns la o intelegere cu Poli Timisoara pentru a transfera doi jucatori, fiind vorba, probabil, de Oprita si Baciu

Cei doi par a fi intrat in dizgratia latifundiarului din Pipera. Daca la debutul in Ghencea Oprita impresiona prin travaliul facut pe teren, dupa ultima accidentare suferita, tanaraul atacant stelist nu si-a mai revenit la forma de altadata. In cazul lui Baciu, concurenta pe post si-a spus cuvantul si Goian s-a impus in echipa de baza in dauna fostului sau coleg de la Bacau. Becali mai afirmase, cu cateva ocazii, ca Baciu nu este un jucator de valoarea Stelei si acum are oportunitatea sa se debaraseze de el.

Patronul stelist a subliniat ca plecarea lui Oleg Protasov este sigura . "Am ajuns la un acord. Nu vreau sa spun acum numele fotbalistilor, dar ii voi anunta dupa meciul din Cupa al lui Poli Timisoara", a spus Becali. In schimb, in Ghencea ar urma sa ajunga Gigel Coman, Caramarin si Viorel Moldovan, solicitati in mod expres de viitorul antrenor, Cosmin Olaroiu, care a lucrat cu cei trei si la formatia din Banat. Gigel Coman si Caramarin sunt "copiii de suflet" ai lui Oli si fostul tehnician al Timisoarei si al lui FC National ii apreciaza in mod deosebit pentru tehnica lor si disponibilitatea de a juca pe mai multe posturi, lucru necesar in fotbalul modern. Moldovan a mai fost in tratative cu Gigi Becali pentru a veni in Ghencea, dar oferta Timisoarei a fost mai tentanta.

Batalia pentru fostul international este acerba, Sportul Studentesc dorind sa-i propuna postul de antrenor principal. Ramane de vazut daca aceasta mutare spectaculoasa se va petrece sau este doar un simplu foc de paie.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.