Tenismanul Novak Djokovic, numarul 1 mondial, s-a deghizat in medic, joi, la o ora dupa victoria sa din semifinalele Australian Open, a intrat pe teren si i-a "acordat ingrijiri" lui Henri Leconte, implicat intr-un meci de dublu al legendelor, punandu-i si un diagnostic: "Categoric este nebun".

Potrivit AFP, francezul Laconte tocmai pierduse primul set al meciului de dublu in care facea pereche cu Guy Forget, in fata cuplului format din alt doua legende, Goran Ivanisevici si Pat Cash, cand Djokovic a intrat pe teren deghizat in doctor si cu un stetoscop la gat. Sarbul i-a cerut lui Leconte sa se intinda, i-a ascultat inima si i-a facut putin masaj cardiac, dupa care a parasit terenul in uralele publicului.

"Imi pare sau ca am intarziat", a declarat Djokovic cinci minute mai tarziu, cand s-a prezentat in fata reprezentantilor mass-media pentru a sustine o conferinta de presa. Intrebat in legatura cu starea de sanatate a lui Leconte, el a raspuns: "Categoric este nebun", transmite MEDIAFAX.

Tenismanul sarb Novak Djokovic, cap de serie numarul unu si detinatorul trofeului, s-a calificat, joi, in finala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Djokovic l-a invins, in semifinale, cu scorul de 6-2, 6-2, 6-1, pe spaniolul David Ferrer, al patrulea favorit al competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.