Ioan Andone considera ca meciul cu TSKA este una dintre ultimele sanse ale echipei sale de a obtine calificarea in faza urmatoare a Cupei UEFA.

"Speram sa facem un meci bun, sa castigam pentru ca e una din ultimele sanse care le avem de a mai prinde primavara europeana. Intalnim o echipa buna, cu cinci straini in formula de baza, cinci jucatori rusi, dintre care patru internationali", a subliniat Andone.

Andone a afirmat ca in cazul unei victorii in partida cu TSKA, Dinamo are sanse de calificare, in functie si de jocul rezultatelor.

Intrebat daca terminarea campionatului de fotbal din Rusia ar putea fi un avantaj pentru Dinamo, Andone a spus. "TSKA e un club serios, o echipa extrem de buna. Au un lot valoros si numeros, nu au accidentati. Vor veni, probabil, cu toata echipa. Exista o premisa ca la final de competitie sa fie mai obositi. Am urmarit multe casete, am vazut jocul lor si m-au impresionat".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.