Steaua n-a avut nicio emotie in meciul de pe teren propriu cu norvegienii de la Molde si a castigat cu 2-0, rezultat care o duce pe primul loc in grupa si tot mai aproape de primavara europeana.

Chiriches a deschis scorul cu o executie fantastica, Rusescu majorand apoi avantajul ros-albastrilor. Ambele goluri au fost marcate in prima repriza. A fost o victorie anticipata, dar importanta in economia calificarii si in clasamentul coeficientilor UEFA, acolo unde am urcat doua pozitii.

Chiar daca avea in fata o echipa a carei medie de varsta nu depasea cu mult 21 de ani, Steaua nu si-a privit adversara de sus. Extrem de concentrati si axati pe ofensiva inca din start, stelistii au luat cu asalt poarta adversa de parca erau condusi si mai era doar un sfert de ora de joc.

Prima ocazie si-a facut aparitia inca din minutul 3, la o schema a ros-albastrilor finalizata cu torpila lui Latovleici de la 25 de metri direct in transversala. Doar trei minute au mai trecut si Steaua a avut o noua dubla ocazie de a inscrie, Tanase si apoi Adi Rocha fiind in fata deschiderii scorului.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.