Mircea Sandu le-a multumit ieri, printr-un comunicat de presa, tuturor celor care au fost prezenti la Adunarea Generala si in special celor care l-au votat pentru inca un mandat la conducerea FRF. "Faptul ca luni, la Bucuresti, au venit 290 dintre cei 294 de membri afiliati vorbeste de la sine despre modul in care conducatorii fotbalului nostru au inteles, si inteleg, momentul deosebit de important, daca nu crucial, in care se afla sportul-rege din Romania", se arata in comunicatul semnat de Sandu.

Totusi, presedintele FRF nu precizeaza nimic despre fostul international Gica Popescu, ci doar faptul ca participarea masiva la dezbateri si la vot arata ca exista o preocupare pentru dezvoltarea fotbalului romanesc. "Le multumesc inca o data tuturor celor prezenti luni la Casa Fotbalului. Fie ca m-au votat sau nu, participarea lor la dezbateri si la vot inseamna, mai presus de toate, sincera preocupare pentru dezvoltarea sportului pe care il slujesc. La urma urmei, acesta este primul lucru care conteaza si pentru care luptam noi toti, cei implicati, intr-o forma sau in alta, in activitatea fotbalistica de la noi", a incheiat Sandu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.