Mircea Sandu i-a pregatit deja un succesor lui Victor Piturca, daca va rata calificarea la Campionatul European din 2008
Invitat la OTV luni seara, Mircea Sandu si-a savurat victoria in alegeri. "Au fost multi dintre membrii afiliati care mi-au atras atentia ca nu e bine sa ma retrag acum", a explicat Sandu schimbarea sa de atitudine, dupa ce in aprilie parea decis sa nu mai candideze. Nasu’ a motivat eschivele sale atunci cind a fost rugat sa se confrunte cu Popescu la TV inainte de alegeri: "Consider ca Gica Popescu a adoptat o campanie de tip politic, iar eu nu am fost de acord sa intru intr-o astfel de confruntare. Nu am participat la o intilnire televizata cu Gica Popescu, pentru ca l-am lasat sa-si faca el o campanie".

Sandu considera ca a fost preferat de majoritatea celor care au votat datorita meritelor sale din trecut si i-a multumit surprinzatorului sau sustinator, Mircea Lucescu. "M-au votat pentru ca multi dintre ei apreciaza ca am facut ceva bun in fotbal. Am reusit suficient de multe realizari. M-a bucurat sustinerea lui Lucescu. Daca Piturca nu obtine calificarea in 2008 si renunta, atunci Mircea ar putea veni la nationala", a zis presedintele FRF. Optiunea lui Mircea Lucescu pentru eternul presedinte vine din dusmania crincena dintre antrenorul lui Sahtior si impresarul Giovanni Becali, perceput ca omul din umbra in campania lui Gica Popescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.