Sport 15 Iulie 2012 11:01
Patru parlamentari din Comisia de cultura si sport care au primit bilete gratuite la cursa de 100 m masculin au fost aspru criticati de catre presa britanica.

Membrii Comisiei de Cultura-Media si Sport au acceptat biletele gratuite oferite de catre BT, unul dintre principalii sponsori ai Olimpiadei. Acest lucru se intampla in conditiile in care parlamentarilor li se interzise sa accepte bilete gratuite de la companiile care sponsorizeaza jocurile Olimpice de la Londra.

Vestea a starnit un val de critici aprinse la adresa acestora sustinand ca este vorba despre un conflict de interese.

Seful comisiei, parlamentarul conservator John Whittingdale, a declarat ieri ca nu ar fi prima data cand participa la un eveniment organizat de .

"Timp de cinci ani, am participat la nenumarate sedinte privind organizarea Jocurilor Olimpice. Nu e deloc iesit din comun faptul ca vrem sa mergem si sa vedem cum decurg lucrurile. Ar fi iesit din comun daca nu am vrea sa vedem Jocurile Olimpice. Nu cred ca asta compromite in vreun fel credibilitatea comisiei", a declarat Whittingdale, potrivit evz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.