Desi il sustine pe Mircea Sandu, Dumitru Dragomir a declarat ca va reinfiinta o selectionata a Ligii Profesioniste de Fotbal, coordonata de Gino Iorgulescu

La citeva zile dupa investire, Mitica Dragomir promite ca va reinfiinta selectionata LPF, ca va alunga huliganii de pe stadioane cu jeturi de apa si ca nu il va lasa pe George Copos sa negocieze de unul singur cu televiziunile. "M-am gindit sa-l atrag pe Gino Iorgulescu la liga, pentru ca nu pot lasa oameni cu experienta in afara fenomenului. El este un baiat destept, s-a retras de la FC National din cauza datoriilor, nu putea sa mai dea din banii lui. Am si avut o discutie cu Gino, vrem sa reinfiintam selectionata ligii, iar el ar putea sa atraga sponsori la aceasta echipa", a declarat presedintele LPF la postul de radio TotalSport.

Tunurile pe Iordanescu

Dragomir recunoaste ca antrenorii ar putea sa fie impotriva ideii, pentru ca vor fi nevoiti sa-si imparta jucatorii la doua loturi nationale. Despre necalificarea nationalei, seful ligii a dat vina pe Anghel Iordanescu, care a facut selectia proasta, si pe arbitri. Referitor la scandalurile de pe stadioane, oficialul ligii spune ca toate cluburile vor avea contract cu pompierii, iar "insurgentii vor fi indepartati cu jeturi de apa, in caz de recidiva urmind sa vada meciurile la sectia de politie".

Aliat cu UEFA impotriva lui Copos

Dragomir a dezvaluit ca UEFA a expediat o circulara prin care se cere ca drepturile radio si TV sa se negocieze numai colectiv, precizind ca masura se va aplica unitar in toata Europa. "De-a lungul istoriei au cistigat masele, cei multi", a motivat Mitica, uitind sa spuna ca UEFA nu face decit recomandari. In plus, in legislatia interna exista o ordonanta de modificare a Legii sporturilor, aprobata recent la insistentele vicepremierului George Copos, care prevede ca drepturile de imagine apartin exclusiv cluburilor, acestea decizind singure cum si le gestioneaza.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.