Sport 28 Martie 2012 10:55
Nationala de handbal masculin a Romaniei va intalni reprezentativele Israelului, Belgiei si Irlandei, in grupa C din prima faza a preliminariilor CE din 2014, potrivit tragerii la sorti de la Viena.

Prima faza a preliminariilor se va derula sub forma unor turnee, intre 8-10 iunie, Romania aflandu-se printre cele 16 echipe participante. Din cele patru grupe a cate patru echipe, prima clasata din fiecare si alte doua echipe cu cea mai buna linie de clasament vor obtine calificarea in faza a II-a a preliminariilor, scrie OnlineSport.ro.

Aceasta se va desfasura cu sapte grupe a cate patru echipe, cele sase provenind din faza I, plus alte 22 care au obtinut calificarea directa, adica Austria, Bosnia, Belarus, Croatia, Cehia, Spania, Franta, Germania, Ungaria, Islanda, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Slovenia, Serbia, Slovacia si Suedia.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.