Ambitionat de laudele italienilor, Adrian Mutu a marturisit presei din "Cizma" ca doreste sa devina titular incontestabil la Juventus Torino. "Imi doresc sa ajung titular incontestabil la Juventus. Echipa merge bine, suntem pe primul loc in clasament si speram sa ramanem acolo. Suntem un grup unit si rezultatele sunt pozitive deoarece abordam fiecare intalnire la capacitate maxima", a spus Mutu. Fotbalistul a precizat ca AC Milan, Fiorentina si Internazionale Milano vor fi principalele adversare ale formatiei sale in lupta pentru titlu. "Cred ca Milan, Fiorentina si Inter sunt rivalele noastre din acest sezon. Stiu ca Inter este departe in clasament, dar poate reveni. Eu sper sa nu o faca totusi", a marturisit Mutu.

In alta ordine de idei, atacantul roman l-a incurajat pe coechipierul sau Mauro German Camoranesi, care in ultimele doua intalniri a fost inlocuit de antrenorul Fabio Capello dupa ce abia intrase pe teren. "Camoranesi va depasi acest moment, iar daca antrenorul a decis sa-l schimbe inseamna ca a avut motive. Cum spun englezii, antrenorul are intotdeauna dreptate", a spus Mutu care a comentat si decizia antrenorului de a-l folosi ca mijlocas dreapta. "Deciziile lui Capello nu se discuta. Pentru a juca accept si postul de mijlocas dreapta si incerc sa dau totul, apoi antrenorul va judeca", a spus Mutu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.