Soc in Banat! Dupa victoria cu 3-2 in fata Farului, bosul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, l-a demis pe antrenorul echipei, Cosmin Olaroiu. in locul lui va fi investit oficial, astazi, Gheorghe Hagi. Lovitura fara precedent, in planul imaginii, pentru clubul din Timisoara.

Gheorghe Hagi a fost convins de oficialii gruparii de pe malurile Begai sa preia postul de antrenor al echipei. "Hagi este ca si antrenorul Timisoarei", a anuntat vicepresedintele clubului Poli, Emil Rosianu, iar presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a confirmat, la randul sau, venirea "Regelui" la echipa banateana, dupa o discutie pe care a purtat-o, ieri, cu patronul clubului Poli, Marian Iancu. "S-a hotarat inlocuirea lui Olaroiu cu Gica Hagi. Domnul Iancu are confirmarea de la Hagi ca el va fi noul antrenor al lui Poli Timisoara".

Subiectul principal, Gheorghe Hagi, a confirmat ca va veni astazi in Timisoara. "Este adevarat, am discutat cu domnul Marcel Iancu. Voi veni luni la Timisoara si atunci va voi spune mai multe", a precizat, ieri, Gica Hagi. Tratativele dintre parti au fost mai vechi, palma batandu-se, se pare, dupa vizita electorala a lui Gica Popescu la Timisoara. De altfel, dupa cum sustin surse din cadrul gruparii banatene, Cosmin Olaroiu a dorit de mai mult timp sa paraseasca echipa, el motivandu-si gestul in fata conducerii prin faptul ca nu mai putea gestiona situatia din cadrul lotului.

Alaturi de antrenor, in iarna, va pleca aproape sigur Viorel Moldovan, iar soarta unor jucatori adusi de Olaroiu de la FC National este incerta. Asta cu atat mai mult cu cat, din cate a lasat sa se inteleaga Marcel Iancu, in pauza competitionala la Timisoara vor mai sosi fotbalisti, Hagi avand, se pare, intocmita deja o lista cu sase jucatori pe care i-ar dori in lot. De altfel, Gabriel Caramarin s-a aratat stupefiat, in momentul in care i-a fost adusa la cunostinta decizia conducerii, declarand: "Sper sa nu fie adevarat! Nu cred ca era momentul potrivit pentru schimbarea antrenorului".

Pana atunci, azi, alaturi de Hagi va sosi la Poli si Gabi Balint (foto medalion), in calitate de "secund". Aceste mutari pe banca tehnica nu sunt singurele care s-au petrecut la Poli. Tot astazi va fi numit si noul manager general al clubului, in persoana lui Ion Craciunescu. "Ar fi o mare onoare sa lucrez cu Gica Hagi si pentru un public cum este cel din Timisoara", a marturisit, ieri, valceanul, care, insa, a spus ca se mai gandeste la oferta facuta de Marcel Iancu. Totusi, fostul sef al CCA va ajunge aproape sigur la Timisoara, oferta facuta de conducerea gruparii banatene fiind mai mult decat generoasa. in schimb, se vorbeste de plecarea de la echipa "alb-violeta" a "tatalui" ei, consilierul Dobos. Fanii nu au ramas indiferenti la aceste schimbari, ei organizand, ieri dupa-amiaza, un miting in care si-au exprimat parerea de rau pentru plecarea lui Olaroiu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.