Monica Nesu, mama fotbalistului Mihaita Nesu, spune ca starea acestuia progreseaza pe zi ce trece, refuzand, insa sa dea presei alte detalii.

Dupa trei luni de la drama, Mihaita Nesu se afla in clinica de recuperare, luptand, in fiecare zi, sa revina la starea de dinainte de accidentare.

Mama fotbalistului, intoarsa in tara, la Oradea, a declarat ca starea acestuia progreseaza pe zi ce trece:

"Mihaita e bine, slava Domnului. Progreseaza in fiecare zi cate putin. Nu va pot da prea multe detalii despre cum anume a evoluat starea lui fizica, pentru ca ne-a pus pe toti din familie sa juram ca nu discutam cu presa, pentru ca o persoana a scris ca a vorbit cu un chirurg care se ocupa de el, iar doctorul respectiv nu are nicio legatura, nici macar nu e chirurg. Eu am revenit in tara sa mai rezolv niste probleme.

Lucrurile nu sunt tocmai grozave aici, abia ce am venit de la inmormantarea unui apropiat", a afirmat doamna Nesu, potrivit Cancan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.