Mijlocasul turc Emre Belezoglu (Fenerbahce Istanbul) a declarat, luni, ca in grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2014 Olanda este favorita.

"Sunt echipe bune in grupa, Ungaria, Romania, despre valoarea Olandei nu mai are rost sa amintesc. Cred ca favorita grupei este Olanda. Pentru noi, cheia va fi in meciurile cu Ungaria si Romania. Va fi o batalie teribila in grupa intre noi, Olanda, Romania si Ungaria. Sunt convins ca generatia noastra poate ajunge la CM 2014", a spus Emre, potrivit MEDIAFAX.

Mijlocasul Selcuk Inan (Galatasaray Istanbul) a afirmat ca echipa Romaniei este "interesanta". "Nu imi este frica de Olanda, cred ca noi si olandezii ne vom lupta pentru primul loc. Am jucat recent impotriva lor, ii putem invinge, au avut meci greu cu noi. Chiar daca am pierdut, am jucat foarte bine si am controlat partida. Romania si Ungaria sunt echipe interesante. Ca si la noi, au probleme de stabilitate, dar sa nu uitam ca au scoli bune de fotbal. Va fi dificil, mai ales pe terenul lor", a precizat Selcuk.

Reprezentativa Romaniei va intalni selectionatele Olandei, Turciei, Ungariei, Estoniei si Andorrei in grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, conform tragerii la sorti de sambata, de la Rio de Janeiro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.