"Centralul" derby-ului a fost acuzat dur de ambele echipe la final, iar Ion Craciunescu i-a imputat faptul ca nu l-a eliminat pe rapidistul Rada

La finalul meciului de aseara, oficialii ambelor echipe l-au pus la zid pe arbitrul Alexandru Tudor. Mihai Stoica, presedintele executiv al Stelei, s-a declarat indignat de faptul ca Rada n-a fost eliminat dupa atacul violent facut asupra lui Radoi in minutul 13: "Nu putem fi multumiti de maniera lui Tudor, cind Radoi a ajuns la spital, iar Rada a primit doar galben pentru acel fault odios". Intr-o discutie telefonica purtata in pauza meciului, Meme a avansat ideea unei conspiratii dinamoviste impotriva Stelei: "Nu se poate asemenea japca, astia fac jocurile lui Dinamo".

De partea cealalta, Rapid l-a acuzat pe "central" prin vocea lui Razvan Lucescu: "Tudor a vrut ca meciul sa se termine 0-0. A dat dovada de exces de zel cu acele intreruperi, mi-era lehamite de imi venea sa plec de pe banca".

Presedintele CCA, Ion Craciunescu, a tinut sa spuna ca Tudor a gresit grav la o singura faza: "Rada merita cartonasul rosu dupa atacul dur facut la Radoi".

"Tudor a stricat meciul. Trebuia sa-l elimine pe Rada, n-a facut-o, dar apoi l-a dat afara pe Nicolita. Un papagal, asta a fost Tudor in aceasta seara"
Gigi Becali

"Noi aveam nevoie sa ne concentram pentru a invinge Steaua, ramasa in 10, insa nu am fost lasati de intreruperile lui Tudor. Nu ne mai gindim la titlul de campioana. Oricum, noi nu avem voie sa luptam la titlu"
Razvan Lucescu

"Tudor s-a achitat foarte bine de sarcini, avind in vedere conditiile speciale in care s-a disputat acest meci"
Dumitru Dragomir

Radoi are entorsa

Atacul violent al lui Rada i-a provocat stelistului Mirel Radoi o entorsa de gradul doi la glezna dreapta. Fiind incalzit, capitanul Stelei a putut continua meciul, insa in primele 10 minute dupa lovitura primita a schiopatat. La pauza, Radoi a spus ca nu mai poate continua din cauza durerilor insuportabile si Protasov a fost nevoit sa-l schimbe cu Lovin. Dupa meci, Mirel, care avea glezna foarte umflata (foto), s-a dus la spital pentru a i se pune un diagnostic exact, staff-ul medical al Stelei luind in calcul si un verdict dur: entorsa cu smulgere de ligamente. Rada a venit dupa joc la Radoi si i-a intins mina, vrind sa-si ceara scuze. Stelistul a refuzat, spunindu-i rapidistului: "Du-te, ma, de aici, cum sa dau mina cu tine, nu vezi ce mi-ai facut la glezna?".

Rosu corect acordat de Tudor

Eliminat in minutul 30 al partidei, pentru prima data in cariera, dupa o lovitura cu cotul aplicata direct in figura atacantului giulestean Daniel Niculae, Banel Nicolita era extrem de afectat in drumul sau spre vestiare. "N-a fost nimic intentionat. Eram in alergare, iar din inertie l-am lovit cu cotul. Mi-a dat rosu gratuit", a declarat Nicolita. Observatorul partidei, Valentin Alexandru, i-a dat dreptate "centralului" Alexandru Tudor: "A procedat corect Tudor!".


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.