Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat astazi ca Olaroiu va pregati formatia din Ghencea pana la sfarsitul sezonului, Sorin Cartu urmand sa plece.

"Am vorbit cu Olaroiu, e acum langa mine. Caramarin va fi antrenor in acte, dar Olaroiu va conduce antrenamente pentru astea doua saptamani. Nu-i e vorba de niciun ban.

E fratele meu si vine sa ma ajute. Nu se pune problema de bani intre noi. El a zis sa nu se speculeze mai departe, pentru ca va antrena echipa doar pentru astea doua saptamani. El va fi antrenorul echipei, se va ocupa de antrenamente", a spus Becali.

Becali a mentionat ca si-ar dori ca Olaroiu sa continue la Steaua si sezonul urmator, dar intelegerea dintre el si tehnician este doar pentru urmatoarele doua saptamani, informeaza MEDIAFAX.

"Bineinteles ca eu imi doresc ca Olaroiu sa continue la Steaua si dupa astea doua saptamani si sa fie antrenorul Stelei si mai departe. Dar nu vreau sa speculeze nimeni ceva, intelegerea e doar pentru astea doua saptamani", a mai spus el.

Finantatorul stelist a precizat ca antrenorul Sorin Cartu si-a prezentat demisia miercuri seara. "Pai Sorin Cartu si-a dat demisia. I-am cerut ajutor lui Olaroiu si acesta a zis ca vine sa ma ajute", a explicat Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.