Antrenorul Stelei a opinat ca poate nu este compatibil cu formatia bucuresteana, precizand ca se simte blestemat si ca este dispus sa plece din Ghencea.

"Mi-am luat intr-un fel la revedere de la jucatori. Poate ghinionul echipei sunt eu. Nu sunt intr-o perioada fasta a carierei, si la CFR Cluj am patit la fel. Muncesc mult, pun multa pasiune si poate este un blestem asupra mea si nu vreau sa se rasfranga asupra echipei. Eu sunt la dispozitia clubului, Gigi probabil ca ma vede si acum, o sa vorbesc cu Gigi maine.", citeaza MEDIAFAX.

Ma simt blestemat prin crucea asta pe care o port. O sa discut maine cu Gigi. Baietii m-au rugat sa mergem impreuna in continuare, dar ma doare tot ce se intampla. O sa-i spun lui Gigi ca poate e mai bine sa plec.

Eu sunt dispus sa plec, nu ma supar. Baietii sunt de alta parere. In mare, sunt hotarat sa plec, vedem si maine ce se intampla", a spus Cartu in conferinta de presa de dupa meci.

Formatia Rapid a invins, miercuri seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Steaua Bucuresti, in derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I, stelistii ramanand fara victorie pe teren propriu, din 2002, in intalnirile cu giulestenii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.