Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca detine dovezi clare despre coruptia din fotbal si despre mafia care controleaza acest sport.

" Fotbalul romanesc este controlat in mare masura de un grup infractional de tip mafiot. Voi aduce dovezi dupa terminarea campionatului.", citeaza MEDIAFAX.

Universitatea Craiova este o victima a acestui grup. A fost si in 2005, cand a fost retrogradata pentru a fi devalizata. Dupa 2-3 saptamani voi da date importante. Vreau sa ma adresez, vreau sa merg in audienta la procurorul general al Romaniei unde voi aduce dovezi si date asupra unei coruptii si a unui grup mafiot in fotbalul romanesc.


Folosesc organismele jurisdictionale ale fotbalului in scopul de a crea avantaje materiale sau sportive unei grupari sau unei persoane. Am date care duc spre asemenea concluzii in mod negresit", a spus Mititelu , la sport.ro.

Fostul manager al Universitatii Craiova Victor Piturca s-a prezentat, joi, la sediul Serviciului Teritorial Craiova al DNA, unde a fost audiat de procurorii anticoruptie, in urma unei plangeri depuse de Mititelu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.