"Pentru conduita antisportiva repetata", Madridul a depus plangere la UEFA, dar dupa ce catalanii au depus si ei un memoriu impotriva lui Jose Mourinho.

"Dupa ce a aflat de decizia fara precedent a FC Barcelona de a depune plangere impotriva antrenorului Jose Mourinho, in fata tribunalului disciplinar al UEFA, clubul Real Madrid anunta ca se vede obligat sa informeze acelasi organism disciplinar de conduita antisportiva repetata a FC Barcelona ", se arata in comunicatul madrilenilor, citat de MEDIAFAX.

Real considera ca jucatorii catalani "au simulat agresiuni in mod repetat cu unicul scop de a induce arbitrul in eroare, ceea ce a dus la decizia injusta de eliminare a lui Pepe".

Clubul din capitala Spaniei isi "manifesta sprijinul total fata de antrenorul sau":

"Este surprinzator sa vedem ca aceasta inlantuire de comportamente antisportive si decizii nefericite au culminat cu deschiderea unei proceduri disciplinare impotriva antrenorului nostru, Jose Mourinho", se arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.